Tämän blogin tarkoitus on kuljettaa sinua koirahierojan matkassa jakaen tietoa ja vinkkejä. Koirahierojia valmistuu eri oppilaitoksista ja vaikka koulutus onkin varmasti pohjiltaan sama, toimintatavat ja mielipiteet eroavat toisistaan. Kirjoitankin asioista täysin omasta näkövinkkelistäni, joka pohjautuu vuosien kokemuksille ja uteliaisuudelle uuden oppimiseen. En silti lähtisi arvostelemaan toisen koirahierojan toimintatapoja, vaikka ne poikkeaisivat omistani. Toisaalta en lähde myöskään suosittelemaan kenellekään koirahierojaa, jonka työn laadusta en tiedä. Suosittelijakin on vastuussa.

Jos kerron jostain tapauksesta, en ilman lupaa paljasta mitään tunnistettavaa tietoa. En kerro sellaista omasta koirastanikaan. Koirat ovat omistajilleen läheisiä, joten yksityisyyttä tulee kunnioittaa. Tästä syystä en myöskään käytä kuvia, ellei niihin ole lupaa. Mielelläni otan kuitenkin vastaan asiakkaideni otoksia, jos saan luvan niiden käyttöön.

Joskus vastaan tulee mielenkiintoisia juttuja, jotka voin linkata blogiini. Olisihan ihan hullua lähteä tekemään uusiksi jonkun muun jo tekemää työtä. Tällöin tarkastan kuitenkin moneen kertaan, etten jaa väärää tietoa. Omiin nikseihini minulla on oikeudet ja ilmaisen kyllä selkeästi, että sellaisissa vinkeissä kyse on omista päätelmistäni tai itseäni viisaammilta konkareilta kuultua.

En markkinoi mitään tuotetta tai palvelua. Saatan kuitenkin kertoa jostain, minkä olen kokenut hyväksi. Esimerkkinä olkoon vaikkapa Back on Trackin tuotteet eli täällä blogeissa tuttavallisemmin BOT. Ne ovat vain kokemukseni mukaan erinomaisia. Seuraavassa postauksessa pureudun punkkitorjuntaan. Silloinkin saatan joutua mainitsemaan jonkin tuotteen nimeltä, mutta kuten alussa totesin, tämän blogin tarkoitus on jakaa tietoa.

 

Voit siis turvallisin mielin matkustaa mukanani. Yritän aktivoitua ja kirjoitella ajankohtaisista aiheista vähän tiheämmin, etten petä seuraajieni odotuksia. Pidän ohjenuoranani työssäni, että jos en tiedä jotain, otan selvää. Joten minulta voi aina kysyä, jos jokin jää askarruttamaan. Kehtaan myös kertoa, jos en kertakaikkiaan tiedä. Ehkä voin vinkata suuntaan, josta juuri tämä asia selviää.